بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
ابر پروژه تمدن سازی و نظام سازی را نمی توان با طرح کلیات ابوالبقاء در سخنرانی ها و یادداشت ها، راهبری و مدیریت کرد. بهترین روش برای رسوخ مفاهیم تمدن اسلامی در بین مردم، مسئولین و نخبگان، معرفی "کتاب های مسئله محور" در حوزه تمدن اسلامی است. "کتاب های مسئله محور" روش نمونه سازی تمدنی در حوزه های مختلف را شرح می دهند و به اقناع نخبگان درباره تفاوت های بنیادین تمدن اسلامی و تمدن معیوب مدرنیته کمک وافری می کنند. "کتاب های مسئله محور تمدنی" ابزار اصلی تفاهم با مردم درباره ساخت تمدن اسلامی محسوب می شوند و باید به عنوان محور برنامه های مرتبط با ساخت تمدن اسلامی تعریف شوند.
برای پیشبرد پروژه تمدن اسلامی در کشور، مجموعه گسترده ای از کتب و گزارش های فقهی مسئله محور را تولید کرده ایم و در قالب های متعدد، مطالعه آن را به نخبگان محترم پیشنهاد می کنیم. به عنوان مثال: برای تفاهم با مردم و مسئولین و نخبگان در حوزه سلامتِ تمدن اسلامی ۱۵ جلد کتاب را تدوین نموده ایم و به فضل الهی برنامه تدوین ۳۵ جلد کتاب دیگر را هم پیش بینی نموده ایم. همچنین برای تفاهم با مردم، نخبگان و مسئولین در حوزه معماری و مهندسیِ تمدن اسلامی، مجموعه ای از کتاب های مرتبط با مقررات فقهی ساختمان و مدیریت شهری محله محور را آماده نموده ایم. (به فضل الهی)
راهبرد معرفی "کتاب های مسئله محور تمدنی" در همه خطوط اصلی و فرعی تمدن اسلامی را به همه خبرگزاری های کشور و سیمای ملی و حوزه های علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی و ائمه محترم جمعه و سپاه پر افتخار اسلام پیشنهاد می کنیم. معرفی "کتاب های مسئله محور تمدنی" مسئله تمدن سازی را تبیین می کنند و نباید با کلی گویی درباره تمدن سازی این پروژه ملی و جهانی مهم را به حاشیه راند.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی)
معرفی کتاب های مسئله محور تمدنی - سه شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴