فقهِ نظام

مباحثِ مدرسه فقهی هدایت

فقهِ نظام

مباحثِ مدرسه فقهی هدایت

سلام خوش آمدید

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان

سلام علیکم

درباره محور اظهارات انتخاباتی جنابعالی -یعنی رجوع به آراء کارشناسان برای حل مشکلات کشور- نکاتی را طرح می کنم. انتظار پاسخ به این نکات را در جمع های عمومی ندارم؛ ولی پیشنهاد می کنم در اوقات خلوت به این نکته ها فکر کنید.

نکته اول: اجرای طرح معیوب و فاسد کنترل جمعیت، گسترش غذاهای خطرناک و بیماری زای تراریخته و استفاده از آفت کش های شیمیایی، استفاده از مواد نگهدارنده در حوزه غذا، استفاده از پلیمرها و پلاستیک در بسته بندی، همگی از طرح های کارشناسی پوزیتویستی در دوره های گذشته ایران و جهان است؛ که بطلان و فساد آن را همه مردم و کارشناسان متوجه شده اند. با توجه به فساد روشن دیدگاه های کارشناسی فوق الذکر؛ چه ضمانتی برای عدم تکرار آسیب ها و آفات دیدگاه های کارشناسی پوزیتویستی می دهید؟!

نکته دوم: تظاهرات و اعتراضات و شورش های مکرر در انگلستان، پاریس و آمریکا بر علیه فاصله طبقاتی شدید و تجمع ثروت و تولید ناخالص ملی در دستان سرمایه داران دنیا، نشانه واضح شکست دیدگاه های کارشناسان آدام اسمیتی در حوزه اقتصاد است. آیا با رجوع مجدد به آراء این نوع از کارشناسان اقتصادی فاصله طبقاتی در ایران تثبیت نمی شود؟!  آیا نمی دانید که ذات اقتصاد آدام اسمیتی همراه با فاصله طبقاتی است؟!

نکته سوم: در احادیث اهل بیت علیهم السلام از افزایش قیمت (غلاء السعر) به عنوان نوعی از عذاب تعبیر شده است و از سوی دیگر همه شهرهای توسعه یافته مانند: زوریخ، ژنو، نیویورک، هنگ کنگ، پاریس، لس آنجلس، پکن، لندن، توکیو، تهران و....  از گرانترین شهرهای زندگی نسبت به درآمد افراد محسوب می شوند و در واقع مردم این شهرها از حیث قیمت کالا، زندگی سختی را تجربه می کنند. پرسش اساسی این است که چرا کارشناسان اقتصادی آدام اسمیتی در ایران و همه کشورهای به اصطلاح توسعه یافته دنیا نمی توانند؛ قیمت ها را پائین بیاورند؟!  آیا معتقدید در همه کشورهای دنیا برای مواجهه با افزایش قیمت ها به کارشناس ها رجوع نمی شود و یا اینکه مفاهیم کارشناسی پوزیتویستی، خود دارای اشکال است؟!  (گزارش اکونومیست در سال 2023 با موضوع شهرهای گران دنیا را مطالعه بکنید!)

نکته چهارم: در همه محافل علمی دنیا درباره عوارض مختلف واکسن ها، شیوع پلی فارماسی، افزایش عوارض ناخواسته دارویی و کثرت عوارض جانبی دارو، مباحثه و گفتگو وجود دارد. آیا کثرت عوارض واکسن و دارو را علامت و دلیل ضعف در کارشناسی ساخت دارو و واکسن نمی دانید؟!  به راستی چرا کارشناسان فارماکولوژی و ایمونولوژی از ساخت داروها و واکسن های بی عوارض یا حداقل با عوارض جانبی کم، عاجز هستند؟!

نکته آخر: به دلیل وجود عوارض فراوان ناشی از اجرای نظریات کارشناسان پوزیتویستی در حوزه های مختلف؛ تأکید شما بر استفاده از این نظریات شکست خورده را به معنای افزایش و تشدید مشکلات در حوزه سلامت، محیط زیست، امنیت و فاصله طبقاتی می دانم. امیدوارم توفیق آشنایی با مفاهیم مترقی الگوی پیشرفت اسلامی را پیدا کنید و برای حل مشکلات کشور از نظرات این کارشناسی مترقی بهره ببرید.


والسلام علی من اتبع الهدی

علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی)

چهارشنبه ۱۹ ذی الحجة الحرام ۱۴۴۵- قم مبارک


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم: چهار برنامه مدرسه فقهی هدایت به شرح زیر است:
الف: معرفی سند جهانی اولویت های تمدنی ۱۲ گانه( جایگزین سند توسعه پایدار ۲۰۳۰)
الف: راه اندازی مدارس چابک تبلیغی در مساجد اعظم شهر
ب: معرفی دو فهرست مفهومی برای نظام سازی در قالب نمایشگاه تخصصی
ج: طراحی و ساخت محله امید ( اولین نمونه سازی کامل تمدنی)

آخرین نظرات
پیوندهای روزانه