بسم الله الرّحمن الرّحیم
اعضای محترم جبهه فکری و فرهنگی انقلاب اسلامی
سلام علیکم و رحمة الله
همانطور که می دانید: از زمان تأسیس سازمان برنامه و بودجه و برخی وزارتخانه ها و سازمان های مدرن در ایران؛ تاکنون طرح ها و برنامه های خطرناکی مانند ۱- طرح کنترل جمعیت، ۲- مدیریت آب بر مبنای ایده معیوب سد سازی، ۳- اجرای کُدکس معیوب آلیمنتاریوس(Codex Alimentarius)، ۴- ساخت گسترده آپارتمان به جای خانه وسیع، ۵- گسترش ربای بانکی و بنگاه داری بانک ها، ۶- تاراج سرمایه های مردمی در بورس، ۷- ساخت دارو و بیمارستان به جای پیشگیری ساختاری از بیماری، ۸- تولید غذای تراریخته و صنعتی و... در کشور ما عملیاتی شده است.
در فضای فکری فرهنگی انقلاب اسلامی و برای جلوگیری از این طرح های خطرناک و پرچالش، فعالیت های محدود و غیر فراگیری مانند: قانون محدود جوانی جمعیت، اکران مستند مادرکشی در جشنواره عمار، جنبش طبی استاد تبریزیان، ایجاد ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی در حوزه علمیه قم، ایجاد جنبش پول طلا در شهر تمدنی اصفهان، برگزاری مناظرات زنجیره ای در شبکه خبر در نقد برنامه معیوب و تقلیدی ششم توسعه، ایجاد جنبش بررسی ابعاد هجوم اسناد بین المللی و سند ۲۰۳۰ به هویت شیعی توسط اساتید حوزه علمیه قم و... به وجود آمده است.
برای ارتقای مواجهه با طرح های تقلیدی وزارتخانههای ایران و مواجه با ابعاد مختلف سند توسعه پایدار 2030 و در نهایت تحقق مرحله دولت اسلامی؛ نیازمند تأسیس یک مدرسه تمدنی دینی برای مدیران جمهوری اسلامی ایران هستیم. در شرایط فعلی مدیران جمهوری اسلامی اسناد و نظریات پوزیتویستی مطرح در اسناد بین المللی و سند توسعه پایدار 2030 را مطالعه می کنند؛ ولی از آنها انتظار اجرای آرمانهای اسلامی انقلاب را داریم. رسالت اصلی این مدرسه تمدنی گسترش تدریس و تصمیم سازی بر محور نظریات فقهی در میان مدیران فعلی و آینده جمهوری اسلامی و آماده سازی ذهنی و قلبی مدیران برای اجرای حداکثری آرمانهای اسلامی و فطری انقلاب است.
مدرسه فقهی هدایت با تأسیسِ تدریجی یک طبقه بندی جدید از علم در چهار حوزه مهم ۱- تبیین تفصیلی چگونگی تنظیم روابط انسانی، ۲- تبیین تفصیلی چگونگی استفاده از اشیاء در زندگی انسان، ۳- تبیین کارکردهای اجتماعی اسماء الهی (شرح نظام ساز ۹۹ اسم الهی) و ۴- تببین تدریجی نقش اسباب غریب در زندگی انسان ؛ به دنبال ارتقای درک مدیران جمهوری اسلامی از الگوی پیشرفت اسلامی است و پیشنهادات حداقلی موجود را منتهی به تحقق دولت اسلامی و ادای حق جامعیت اسلام نمی داند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
علی کشوری - دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی
یک شنبه ۲۴ مهر ماه ۱۴۰۱ - حوزه علمیه قم
مطالب مرتبط: