بسم الله الرّحمن الرّحیم
با قلبی امیدوار به آینده ، درباره روش مواجهه صحیح با تسلط عجیب سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی (Who) بر بخش سلامت جامعه ایران نکاتی را مطرح می نمایم. این تذکرات را بر پایه اصول مطرح در فقه نظام مطرح می کنم و تلاش می کنم از استحسان، ساده اندیشی و تقلید از روش های غربی در فرآیند نظام سازی پرهیز کنم.
نکته اول اینکه : با احتسابِ نه دلیلِ: ۱- تجربه عبرت آموز کنترل جمعیت شیعیان ایران، ۲- تجربه عبرت آموز تولید غذای خطرناک تراریخته و ناسالم و تقلید محض و غیر علمی سازمان غذا و دارو از کُدِکس آلیمنتاریوس (Codex Alimentarius)، ۳- تجربه عبرت آموز استفاده از آفت کش های شیمیایی و سرطان زا در بخش کشاورزی و باغی ، ۴- گسترش بیماری های غیر واگیر قلبی و عروقی، فشارخون، دیابت، سرطان ، ۵- گسترش بیماری های روحی، افسردگی و جنون ۶- تقلیل داستان بیوتروریستی کرونا به یک بیماری مبهم، ۷- ناکارآمدی پروتکل های پیشگیری از بیماری در وزارت بهداشت، ۸- گسترش پدیده قبیح مافیای دارو و ۹- تقلید بخش سلامت کشور از سازمان بهداشت جهانی؛ کشور جمهوری اسلامی ایران، نیازمند یک تحول اساسی در مدیریت، مفاهیم و پروتکل های پیشنهادی فرهنگستان علوم پزشکی و وزارت بهداشت است.
نکته دوم آنکه : بسیاری از مردم و نخبگان، معایب بخش سلامت کشور را می دانند؛ ولی از الگوی جایگزین آن درکی روشن و تفصیلی ندارند. برای حل این مشکل، شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی بر اساسِ مفاهیم جدید "نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری"، نظام سلامت جایگزین را در بخش های ۱-مبانی نظری ، ۲- پیشگیری و درمان بیماری و ۳- ساختار اجرائی و مدیریتی تبیین کرده است. به عبارت بهتر با همکاری گسترده مردم و نخبگان در "بخش مبانی نظری" بر اساسِ مفاهیم ۱- جدول تنظیم روابط انسانی، ۲- جدول تسخیر شئ پایه، ۳- جدول اسماء الهی، ۴- روش تحقیق فقهی در حوزه پزشکی، در "بخشِ پیشگیری و درمان" بر اساس مفاهیم پنج نظریه ۱- الگوی فقهی تحلیل بیماری، ۲- اندام شناسی فقهی(نفس شناسی)، ۳- الگوی هفت بخشی ایمنی، ۴- الگوی فقهی تعریف و استعمال دواء، ۵- الگوی فقهی ارزیابی غذا و در "بخش مدیریتی و اجرائی" بر اساسِ سه اصل ۱- قطع ارتباط مالی پزشکان و مردم (کراهت ارتزاق از پزشکی)، ۲- آموزش حداکثری اقدامات پیشگیرانه از بیماری به مردم و ۳- تلاش برای اصلاح الگوی تغذیه و سایر ساختارهای مرتبط با سلامت، تبیین نظام سلامت مطلوب و بازسازی در حوزه سلامت کشور را آغاز کرده ایم.
نکته سوم اینکه: بازسازی نظام سلامت کشور را از طریق الگوی تجمع های پی در پی و تحصن پی گیری نمی کنیم. الگوی معیوب و ناقص تجمع، قدرت روایت مفاهیم غنی طب اسلامی برای مردم و نخبگان را ندارد و به تدریج تحول خواهان حوزه سلامت کشور را به عنوانِ جریانی مخالف خوان و کم اطلاع معرفی خواهد نمود. برای دستیابی به تفاهم حداکثری درباره "طرح جایگزین حوزه علمیه قم برای سلامت مردم ایران"، خاضعانه همه برادران و خواهران انقلابی خویش را به تحول در شیوه نظام سازی و تغییر در روش مبارزه با سلطه نامشروع سازمان بهداشت جهانی دعوت می کنم. برگزاری نشست های تخصصی پی در پی و معرفی نظریات کارآمد طب اسلامی در همه حوزه های سلامت، بخش اصلی روش پیشنهادی اینجانب برای پیگیری تحول در حوزه سلامت است.
علی کشوری - دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی
جمعه انتظار حضرت ولی عصر ارواحنا فداه - ۵ آذر ۱۴۰۰ - حوزه علمیه قم
مطالب مرتبط:
وقتی اجبار در ادارات و اجبار در جاده ها را میبینیم و الگوی سالم شما هم بالاخره رو نمیشود، به ناچار به اعتراض خیابانی روی می آوریم. الآنم چندگاهی هست تجمعی نبوده، در این چندماه چه تفاوتی به وجود آمده که می نمیبینیم!؟!؟!؟!؟!