فقهِ نظام

مباحثِ مدرسه فقهی هدایت

فقهِ نظام

مباحثِ مدرسه فقهی هدایت

سلام خوش آمدید

بسم الله الرّحمن الرّحیم

یکی از پیشنهاد های اصلی الگوی پیشرفت اسلامی برای محرومیت زدایی پایدار، افزایش نقش مردم در تولید و توزیع کشور است. برای تبیین این موضوع مهم یک مثال می زنم:

در استان قم نزدیک به ۶۰۰ واحد مرغداری وجود دارد که تعداد ۳۱۱ واحد از آنها مرغداری گوشتی (با ظرفیت پنج میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه) و  تعداد ۱۷۴ واحد مرغداری تخم‌گذار (با ظرفیت هشت میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه) هستند. همچنین در این استان سالانه در حدود ۱۵۶ هزار تن شیر و ۳۸ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌شود. (مجتمع دامشهر قم دارای یک هزار و۲۷۸ واحد پرواربندی است.)

همانطور که ملاحظه فرمودید: سود ناشی از تولید مرغ و تخم مرغ در میان صاحبان ۶۰۰ واحد و سود ناشی از تولید گوشت و شیر در میان صاحبان ۱۲۸۷ واحد توزیع می شود و در واقع بقیه مردم فقط مصرف کننده تلقی می شوند و از سود عظیم ناشی از تولید و توزیع این تجارت مهم محروم هستند. 

به مسئولان کشور عرض می کنم: اگر الگوی تولید مرغ و تخم مرغ و گوشت و شیر را از واحد های متمرکز به روستاها تفویض کنید؛ از این طریق محرومیت زدایی کرده اید و سود ناشی از تجارت دام و طیور را در میان مردم به صورت عادلانه توزیع کرده اید! (پایه گذاری عدالت از الگوی تولید)

برای مردمی شدن الگوی تولید و توزیع در کشور ۱۴ اقدام  پیش بینی و طراحی کرده ایم؛ که تغییر الگوی ساخت مسکن از آپارتمان به دار واسعه و آزاد سازی بهره برداری از زمین (#احیای_موات) از جمله ی این اقدامات محسوب می شود! (برنامه ملی محرومیت زدایی)

تغییر در الگوی تولید و توزیع کشور علاوه بر تضمین عدالت، زمینه ساز تضمین مسئله سلامت در محصولات مرتبط با دام و طیور هم خواهد بود. (طبیب مشاور دام و طیور)


حجت الاسلام علی کشوری - تبیین اجمالی برنامه ملی محرومیت زدایی 

 پنج شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - قم


نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم: چهار برنامه مدرسه فقهی هدایت به شرح زیر است:
الف: معرفی سند جهانی اولویت های تمدنی ۱۲ گانه( جایگزین سند توسعه پایدار ۲۰۳۰)
الف: راه اندازی مدارس چابک تبلیغی در مساجد اعظم شهر
ب: معرفی دو فهرست مفهومی برای نظام سازی در قالب نمایشگاه تخصصی
ج: طراحی و ساخت محله امید ( اولین نمونه سازی کامل تمدنی)

آخرین نظرات
پیوندهای روزانه