بسم الله الرّحمن الرّحیم
در ویرایش اول الگوی فقهی ارزیابی غذا -که در مقایسه با کدکس معیوب آلیمنتاریوس- تدوین گردیده بود؛ پنج سرفصل شامل: ۱- تبیین ارتباط غذا با سایر بخش های تمدنی مانند مدیریت شهری، آموزش و پرورش، تزکیه، امنیت و...۲- نقد مبانی و ساختار کدکس آلیمنتاریوس، ۳- تبیین مبنای جدید ارزیابی غذا، ۴- آئین نامه جدید تولید غذا ( در بخش های کشاورزی، دامداری و باغداری) ۵- آئین نامه جدید بخش مصرف غذا تبیین شد.
در ویرایش دوم الگوی فقهی ارزیابی غذا علاوه بر بخش های پنج گانه فوق، بخش آفت کشی طبیعی در مقایسه با آفت کشی های شیمیایی و ژن پایه و بخش تبیین اصول "تولید و توزیع غیر متمرکز غذا" به بحث های این بخش ملحق گردیده است.
با توجه به بحران های جهانی غذا و با توجه به تدابیر معیوب مطرح در بخش دوم سند توسعه پایدار با موضوع امنیت غذایی(بخوانید: تراریخته کردن غذا) و با توجه به پیش بینی روایات درباره بحران های غذایی در آخر الزمان؛ نخبگان و مردم را به تبیین و اجرای الگوی فقهی ارزیابی غذا فرا می خوانم!
حجت الاسلام علی کشوری - تبیین ساختار جدید الگوی فقهی ارزیابی غذا
بامداد شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ - قم مبارک
مطالب مرتبط: