بسم الله الرّحمن الرّحیم
به فضل الهی در حال تنظیم نهایی اصول تدوین جزوات "طرح و برنامه فقهی" هستیم. این جزوات چارچوب اصلی تدوین در دوران پردازش محسوب می شوند و با جزوات فعلی مدرسه هدایت تفاوت هایی دارند:
جزوات "طرح و برنامه فقهی" از حیث معرفی تصمیم های فقهی تفصیلی هستند و در واقع حاوی "جدول تصمیم" می باشند. "جدول تصمیم" به معرفی سه نوع تصمیمِ ارتباطی، زیرساختی و مشارکتی مرتبط با یک نظریه فقهی می پردازد و دارای قدرت تصمیم سازی حداکثری برای مدیران اجرایی جمهوری اسلامی است.
جزوات "طرح و برنامه فقهی" مبتنی بر یک نظریه فقهی نوشته می شود و در واقع دارای شناسه تخصصی هستند و قابلیت تدریسی و آموزشی هم دارند. به عنوان مثال ذیل "نظریه فقهی مدیریت شهری محله محور" ۱۰ جزوه طرح و برنامه خواهیم نوشت؛ که مطالعه آن توسط مدیران شهری، افق جدیدی از مدیریت شهری را برای آنها ترسیم خواهد نمود.
روح حاکم بر شیوه تدوینِ جزوات "طرح و برنامه فقهی"، برجسته سازی و معرفی محتوای "جدول تصمیم" در این جزوات است و در مرحله اول از طریق پنج اقدام این برجسته سازی و معرفی انجام خواهد شد.
انتشار رسمی جزوات "طرح و برنامه فقهی"، مدیران جمهوری اسلامی را با تحلیل های فقهی و الگوی پیشرفت اسلامی در بخش های مختلف آشنا خواهد نمود و در واقع آرزوی ۴۰ ساله این حکومت مبارک با موضوع ارتباط فکری نظام و حوزه علمیه، الگوئی قاعده مند و همه جانبه را تجربه خواهد کرد. "طرح و برنامه های فقهی" مدرسه هدایت را در مقایسه با طرح و برنامه های معیوب سازمان آمریکایی برنامه و بودجه ارزیابی می نماییم و به دنبال ساخت یک مرکز تصمیم سازی فقهی در قم در مقایسه با اسناد بین المللی هستیم.
حجت الاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی )
دیدار و گفتگوی نوروزی با جمعی از طلاب مدرسه هدایت
جمعه انتظار ولی عصر ۵ فروردین ۱۴۰۱ - بخش کهک قم
مطالب مرتبط:
پنج نکته کارشناسی مؤثر بر تحقق شعار سال ۱۴۰۱ / شرکت های دانش بنیان نیازمند آشنایی با نظریات الگوی پیشرفت اسلامی هستند!
لطفا مقداری بیشتر راجع به فرایند موضوع سازی از نگاه مکتب فقهی هدایت صحبت بفرمایید.
تشکر